marți, 10 iulie 2012

YOLO

Prin acei ochi albastri am aflat sensul timpului, al vietii. Buzele mi-au explicat foarte clar, faptul ca fiinta din care acestea fac parte se bucura de o existenta nemaipomenit de frumoasa, ca aceasta faptura isi traieste viata din plin. "Cine a mai mers la ora 5 dimineata pe langa sina de tren in Cehia, cu tigara in mana dreapta si sticla de vodka in cealalta, pentru ca se pierdusera pe drumul spre hotel?" m-a intrebat. Ochii mei incercau sa focalizeze golul pe care-l priveam, raspunsul ramanand suspendat in ganduri. Nu voi continua...ideea acestei postari este una simpla, usor de inteles: traieste! Invata, iubeste, mananca, zambeste. Ca doar vorba aia..."Viata-i scurta. Daca n-o putem lungi, macar s-o facem lata." 

7 comentarii:

  1. Pacat ca multi uita sa isi traiasca viata. Totusi cand spunem sa ne traim viata asta nu inseamna ca incepem sa facem tot felul de prostii pe care sa le regretem mai tarziu. O viata avem desi sa o traim frumos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Evident. Prin a-ti trai viata nu inseamna a avea regrete. Doar ca uneori..este dragut sa faci ceva "iesit din tipar". Uneori..merita sa iesi in evidenta cu zambetul pe buze.

      Ștergere
  2. Frumoasă postarea.
    Da, ar trebui să ne trăim viața din plin, pentru că doar una avem ^^

    RăspundețiȘtergere
  3. Viata e frumoasa, daca stii sa o traiesti.

    RăspundețiȘtergere