sâmbătă, 8 decembrie 2012

Inca mai sunt.

Si se scurge nisipul ruginiu din clepsidra, se scurge.. De cand nu am mai trecut pe aici, pana si praful s-a asternut pe panza. Ei, doar nu a murit nimeni din asta, dar continui sa sper ca intr-o buna zi voi mai citi inca o data randurile pe care le-am impartasit acestui coltisor de internet si voi putea afirma ca sunt mandra de mine. Scrisorile mi-au umplut cutia postala, telefonul mi s-a blocat, iar termenul de valabilitate al Tic Tac-ului a expirat. Cum se poate? Cum este posibil sa fi trecut atata timp in care eu sa fiu blocata intr-o viata ce nu-mi corespunde. Sau ma insel eu..poate..sper. Viata mea nu e monotona, de asta sunt sigura..dar uneori imi doresc mai multa libertate. Toata lumea spune "Esti liber, mergi/fa/spune unde/ce vrei!" cu atata usurinta. Cu aceeasi ochi plini de mila, de parca te cunosc atat de bine, de parca te-ar putea intelege. Tu te simti liber? Facem in fiecare zi lucruri pe care nu le vrem, ne petrecem timpul cu cine nu vrem, mergem in locuri in care nu vrem..si ramane suspendata intrebarea de ce. Pentru ce? Pentru cine?
Si de ce Doamne iarta-ma nisipul a inceput sa se scurga din ce in ce mai repede? Cineva sa-l opreasca!

2 comentarii:

  1. Esti captiv. Libertatea ti-a fost furata chiar de tine, crezi ca cineva te constrange? Acel cineva esti chiar tu.
    Libertatea este doar o fictiune, daca stai sa te gandesti, nu o avem defapt. Viata este exact asa cum ti-o faci? E exact asa cum VREI sa ti-o faci, totul tine de vointa. Daca te lasi manipulat, asa vei fi.
    Nu ai timp,niciodata nu l-ai avut sa fie doar al tau. Viata e scurta, traieste asa cum vrei, iubeste pe cine simti, viseaza sau fi un simplu om ce-si traieste rutina, e totul la alegerea ta. E viata ta,sunt regulile tale, fie vrei sa fi ca ei, fie vrei sa fi ... tu.
    Intrebarea mea este: Cand ai facut ultima oara o nebunie atat de mare incat sa n-ai liniste in suflet? Si nu pentru ca regreti,ci pentru ca ai vrut sa o faci,dar,ai crezut ca e gresit, iar apoi cand in sfarsit ti-ai facut curaj ai vazut cum e cu adevarat sa fi liber?!

    RăspundețiȘtergere
  2. Stilul in care ai scris comentariul anterior, imi "miroase" putin familiar, ceea ce este destul de ciudat, tind a crede. Dar orice dubiu s-a dus inca de la prima propozitie, cand nu ti-ai dat seama ca eu sunt de fapt...o tipa. O ea, nu un el. Cat despre ultima intrebare, tin sa-ti spun ca m-a pus pe ganduri..stiind raspunsul care din pacate nu a fost pe placul meu, mi-am dat seama ca trebuie sa fac ceva diferit, nemaipomenit, unic. Astept sa cada din nou fulgii de nea si poate ca atunci iti voi urma sfatul. Multam. :)

    RăspundețiȘtergere