duminică, 12 februarie 2012

Fericire superficiala...

Refuz sa ma dau batuta in fata trecutului. Ma urmareste lacom si asteapta sa ma dau batuta amintirilor ce mi-au dat foc sufletului. Acum arde....flacarile din pupile ce se leagana ritmat se mistuie in iris. Gandurile insangerate stralucesc pe-al meu cer ca niste stele. Versuri taiate, fara rima intre ele, stau si plang in fata lui Eminescu. Buze inmuiate in sictir urla in ecouri : "Fericire!" . Corect...fericire, pace, liniste. Visul meu se aseamana cu dorinta unui copil de a avea prima jucarie. Dar ce vise, domne?! Cine da doi lei pe vise? "Trebuie sa invatati sa visati.", "Trebuie sa invatati sa va traiti viata", "Viata inseamna ordine in suflet"...vorbe simple. Habar n-au cum e sa fii visator...au uitat si vorbesc tampenii.
Ah...e clar, sunt infectata. Sunt infectata de acest virus al fiecarui adolescent ce scrie metafore din care se scurge tristete si ura. De ce, copii dragalasi? De ce ati uitat de fericire? Ati scris prea mult despre vieti infecte. Erati nebuni. Asta mi-a placut la voi. Asta m-a facut sa va citesc..asta m-a facut sa visez.
Viata e o ironie ce se pare ca v-a otravit. Ati uitat sa zambiti..ati uitat de fericire si nu-mi vine sa cred! Ati uitat de iubirea pura desenata in fiecare cantec de chitara. Imi doresc ca cineva sa ma trezeasca din cosmar si sa-mi spuna ca totul a fost o gluma proasta.

4 comentarii:

  1. Totul a fost doar o gluma proasta! Trezeste-te! :D
    Un adevarat visator nu renunta niciodata la visele lui/ei... :) cat despre "amanarea" lor... e tocmai din cauza ca au fost prea multe dezamagiri,prea multa lipsa de fericire... dar,visele vor fi mereu acolo. Tot ce se intampla e ca nu le mai aratam... nu mai speram atat de mult... dar tot le avem in inima.
    Eu sunt de parere,ca... trebuie sa iti gasesti PERSOANA/PERSOANELE potrivite ca sa-ti faca viata fericita,sa te invete sa visezi,sa-ti implineasca visele, sa traiesti cu fericirea-n suflet pentru ca si sa apreciezi fiecare secunda din viata,doar stiind ca el/ea este undeva,oriunde,si te asteapta/te iubeste/ii pasa!
    "Iubire pura desenata in fiecare cantec de chitara" = Genial :D mi-a placut foarte mult >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr-adevar, totul consta in acea PERSOANA (nu mai pun"/PERSOANE" pentru ca dupa va trebui sa pun prea multe "/"-uri :)) ) potrivita sa te invete sa visezi si dupa sa ti le si implineasca, care te asteapta..care te iubeste..careia ii pasa. Dar ma' frend...e atat de greu sa gasesti o astfel de persoana.. Si cand o gasesti e satisfactia aia de joc nebun cand situatia se schimba mereu si cel care ajuta devine cel care trebuie ajutat si invers. Majoritatea se dau batuti la partea asta..pentru ca acest joc e de fapt un vartej de destine ce se impletesc intr-un Monopoly cotidian.
    Multumesc. Sunt anumite parti din text specifice catorva persoane..bine ca ti-ai ales-o fix pe aia specifica...tie :P >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Straighten up little soldier Stiffen up that upper lip Whatchu crying about? You got me! >:d<

    RăspundețiȘtergere
  4. And that's why I am still dreaming >:D<

    RăspundețiȘtergere